ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ

Το  Κέντρο  Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών  (ΚΔΑΠ)  Δήμου Πύργου  αποχαιρέτησε το 2019 με μια θερμή Χριστουγεννιάτικη γιορτή και  συγκίνησε  παράγοντες  του  Δήμου, καλεσμένους και γονείς,  που τίμησαν με την παρουσία τους τη δομή, ενώ με μια δεύτερη εκδήλωση καλωσόρισαν το νέο έτος 2020, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι  Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας   κ. Ανδρέας  Βγενόπουλος, Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρίνος Αχτύπης, ο πρώην υπεύθυνος του ΚΔΑΠ κ. Παναγιώτης Μπόμπορης, η  Διευθύντρια   Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου κα Σοφία  Ζάγκλη και  ο π. Παναγιώτης Κλουκίνας ο οποίος ευλόγησε και τη βασιλόπιτα.

Ο κ. Βγενόπουλος ως  υπεύθυνος του ΚΔΑΠ, ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς  και τους ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στη δομή και κυρίως στους εργαζόμενούς της.

Η Δομή για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε στην προσφορά υποστήριξης του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» με συλλογή τροφίμων και κουμπαρά.

Οι υπεύθυνοι, το προσωπικό και τα  παιδιά  του  ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ εύχονται σε όλους  Καλή, Δημιουργική και Αισιόδοξη  Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!