• Ο δήμαρχος Πύργου βράβευσε τον Πανηλειακό για την άνοδό του
  • Η πόλη ξαναβρήκε τους ρυθμούς της!!!

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Βραβεύσεις, μηνύματα αλληλεγγύης, πολλή μουσική, έντονους ρυθμούς που ξεσήκωσαν το πλήθος, μα πάνω απ’ όλα χιλιάδες παιδικά χαμόγελα…

Η συναυλία των Stavento-Ήβη Αδάμου που πραγματοποιήθηκε με τη λήξη της σχολικής χρονιάς στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε συνδυασμό με την τιμητική βράβευση της ομάδας του Πανηλειακού για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού!

Με πάνω από 5.000 παρόντες πολίτες, όλων των ηλικιών, να κατακλύζουν την πλατεία από άκρη σε άκρη καθώς και τους γύρω δρόμους, η βραδιά της Τετάρτης (15/6/2022) θα μείνει σε πολλούς αξέχαστη! Και κυρίως στους μαθητές όπου έκλεισε τη σεζόν με τον πιο ρυθμικό τρόπο, στην εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου με τον ΔΟΠΠ και το Τμήμα Παιδείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πύργου.

«Ο Πανηλειακός είναι ιστορία της πόλης»

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος καλωσόρισε τα χιλιάδες παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία για να γιορτάσουν και να απολαύσουν τη μοναδική συναυλία.  «Έχουμε πει συγκεκριμένα πράγματα για τα παιδιά και τα κάνουμε πράξεις. Το πρώτο μέλημα είναι να είστε χαρούμενα. Απόψε είναι η βραδιά σας» είπε απευθυνόμενους στους μαθητές. «Σαν πόλη όμως το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλές επιτυχίες. Η ομάδα μας, ο Πανηλειακός ανέβηκε κατηγορία. Ένα άλλο Πυργιωτόπουλο, ο Αρίων Κολιτσόπουλος πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ελληνορωμαϊκής πάλης. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Η ζωή είναι ένας αγώνας και πρέπει και σεις να αγωνίζεστε για να κατακτήσετε τη γνώση και τους στόχους σας. Η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, που πρέπει όλοι να πάρετε το μετάλλιο της επιβράβευσης και της νίκης, γιατί είστε όλοι οι νικητές της ζωής!».

Λίγο πριν ξεκινήσει η βράβευση του Πανηλειακού, και καλέσει μαζί με τον Παναγιώτη Παναγούτσο, όλο το δυναμικό της ομάδας στην σκηνή, ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Ο Πανηλειακός αποτελεί διαχρονικό, επί δεκαετίες, ιστορικό στοιχείο της πόλης. Είναι μια ομάδα που δικαιούται να κοιτάζει ψηλά και να ανέβει κι άλλη κατηγορία. Καλούμε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν κι άλλο τον Πανηλειακό και να ενισχύσουν την ομάδας μας».

Ο Δήμαρχος Πύργου,  οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Αθλητισμού, Γιάννης Αργυρόπουλος, Γιάννης Πλεμμένος και Γιάννης Αργυρόπουλος, και η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στο διοικητικό και προπονητικό δυναμικό της ομάδας, Κώστα Ντάβαρη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, Θεόδωρο Βαγγόπουλο, Σάκη Θεοδωρακόπουλο, Αλέκο Μπρη, και ο κ. Αντωνακόπουλος παρέδωσε το βαρύτιμο κύπελλο επιβράβευσης της ανόδου και μετάλλια στους παίκτες. Παρόντες ήταν και οργανωμένοι φίλοι της ομάδας που άναψαν πολλά καπνογόνα και έδωσαν κι αυτοί το δικό τους «χρώμα» στην εκδήλωση. Όλοι οι συντελεστές της ομάδας ευχαρίστησαν τον κ. Αντωνακόπουλο και τον Δήμο Πύργου, τόσο για τη βράβευση όσο και για όλη τη διαρκή στήριξη που λαμβάνουν.

Το πάρτι ξεκίνησε…

Μετά τη γιορτή του Πανηλειακού, τη σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με τις ωραιότερες επιτυχίες τους. Το κοινό καλωσόρισε επί σκηνή ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος και η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου, και αμέσως τα:  “Σαν έρθει η μέρα”, “Δικό μου”, “Να σου τραγουδώ” και το δυναμικό ντουέτο «Για σένα», ήταν μόνο μερικά από τα τραγούδια, αλλά και πολλές άλλες προσωπικές επιτυχίες, που ακούστηκαν και παρέσυραν τον κόσμο σε ένα ξέφρενο πάρτι!

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της πλατείας είχε στηθεί ειδικό περίπτερο από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενημέρωνε το κοινό για το ρόλο της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.