*Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου με την Υφ. Κοιν. Συνοχής και Οικογένειας κα. Κεφάλα

✅«Εκπαίδευση για την Έμφυλη Βία και τις καταχρηστικές/παραβιαστικές συμπεριφορές», ήταν το αντικείμενο της διημερίδας που διοργανώνει η ΓΓ Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

✅«Μιλάμε για παιδιά, για μειονότητες, για ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο όπως αντιμετωπίζει μία τέτοια κατάσταση ένας ισχυρός. Η έμφυλη βία έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις , όπως και το bullying μεταξύ των παιδιών, καταστάσεις που έχουν ξεφύγει», επεσήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής.

✅Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής Και Οικογένειας Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας Ηρακλής Μοσκώφ.

✅Aκολούθησε συνάντηση του Δημάρχου Πύργου, κ. Στάθη Καννή, με την κα. Κεφάλα και τον κ. Μοσκώφ παρουσία της βουλευτού Ηλείας κας. Διονυσίας Αυγερινοπούλου στο γραφείο του Δημάρχου, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, στήριξης των ευάλωτων οικογενειών και υποστήριξης των κοινωνικών δομών, μέσα από δράσεις και προγράμματα, σε συνεργασία με το Υπουργείο.