Με μια καταπληκτική διαδρομή στην πεδινή Ηλεία και συγκεκριμένα από το γραφικό λιμάνι του Κατακόλου, μέχρι την όμορφη πρωτεύουσα του Νομού τον Πύργο, διοργανώνεται για 1η φορά ο Αγώνας τρεξίματος 13 χλμ, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι “Γ.Σ Άθληση Πύργου” και “Α.Σ Αίολος” είναι οι διοργανωτές, σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων.

  • Επίσης την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και Αγώνας τρεξίματος – Δυναμικού βαδίσματος 5χλμ από τον Άγιο Ιωάννη στον Πύργο.

 –  Έχουν προγραμματιστεί και διάφορες δράσεις (σκυταλοδρομίες) για τα παιδιά, που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία του Πύργου την Κυριακή 30/10/2022.  Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγώνες σκυταλοδρομίας 6 Χ 50μ, μικτές, για παιδιά Δημοτικού.

Η δωρεάν συμμετοχή για όλους και οι παροχές στους 400 πρώτους εγγραφόμενους

1ο RUN ΚΑΤΑΚΟΛΟ-ΠΥΡΓΟΣ

Άνοιξαν οι Εγγραφές!

«Η Οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης 1ο RUN ΚΑΤΑΚΟΛΟ-ΠΥΡΓΟΣ λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές καθώς και κοινωνικές συνθήκες που διανύουμε και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας μα και όλης της Ελλάδας, να επισκεφθούν την πόλη μας, να συμμετέχουν και να βιώσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία της εν λόγω δράσης, αποφάσισε όπως η συμμετοχή στους αγώνες να είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

Οι παροχές της διοργάνωσης (μπλούζα – μετάλλιο – ηλεκτρονική χρονομέτρηση) ισχύουν για τους πρώτους τετρακόσιους (400) που θα εγγραφούν ηλεκτρονικά και στα δηλωμένα μέρη εγγραφών!!!

Πρώτο μας μέλημα είναι να βάλουμε αυτή την πρωτοποριακή διοργάνωση στην ελίτ των δρομικών αγωνισμάτων τέτοιου είδους και να καταστήσουμε την πόλη μας σταθμό τουριστικού αθλητισμού… με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στις 30 Οκτωβρίου ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!»

*  Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον αγώνα τρεξίματος 13 χλμ.  θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του/της.

Κατηγορίες: 18ο – 30ο Έτος Ανδρών – Γυναικών και 31ο έτος και άνω Ανδρών – Γυναικών.

*  Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον αγώνα τρεξίματος(5χλμ.  θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του/της.

Κατηγορίες: 15ο – 18ο Αγοριών – Κοριτσιών και 18ο – 30ο Έτος Ανδρών – Γυναικών και 31ο έτος και άνω Ανδρών – Γυναικών. Οι ανήλικοι θα αγωνιστούν με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Οι συμμετέχοντες πρέπει να υπογράψουν την ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Εκκινήσεις:

Αγώνα Δρόμου 5,3 χλμ: 10:15 (Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Αγίου Ιωάννη)

Αγώνα Δρόμου 13 χλμ.: 10:00 (Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Αγίου Νικολάου, Κατάκολο)

    –  Περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ της διοργάνωσης www.pirgosathleticevents.gr

– Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε: Με ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site: www.pirgosathleticevents.gr, Περιφερειακή Διεύθυνση Ηλείας (Τμήμα Αθλητισμού), Δημαρχείο Πύργου ( Τμήμα Αθλητισμού), Κεντρική Πλατεία Πύργου (Κιόσκι), Δημοτικό Στάδιο Πύργου ( Γ.Σ Άθληση), Aiolos Sports Center (Ακαδημία Ποδοσφαίρου)