Τη συμβολή των εργαζομένων στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου ζήτησε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας 08/01/24 με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους Πύργου, Ολυμπίας και Ζαχάρως.

 Ο Δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου στην εξυπηρέτηση του πολίτη, οι ανάγκες του οποίου αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Αναγνώρισε το γεγονός πως οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες και ότι ο φόρτος εργασίας που ο κάθε εργαζόμενος απαιτείται να διεκπεραιώσει είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά ζήτησε την συνεισφορά όλων προκειμένου οι εκκρεμότητες που υπάρχουν να διευθετούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Από την πλευρά των εργαζόμενων δια του προέδρου κ Χρήστου Γαρύφαλλου υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά του Συλλόγου στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Προέδρου,  η Αντιπρόεδρος κ Ελένη Γάζου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Αντωνόπουλος, η Ταμίας κ Αγγελική Διονυσοπούλου και το μέλος κ Ζωή Ασημακοπούλου.