Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,

Σύντομα, αφήνουμε πίσω μας το 2022 με ό,τι  θετικό και αρνητικό έφερε σε όλους μας.

Εύχομαι το 2023, που είναι μια χρονιά μεγάλων αποφάσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, οι πολίτες απαλλαγμένοι από μια επιχειρούμενη τοξικότητα στην τοπική πολιτική ζωή – η οποία καλλιεργείται από συγκεκριμένους κύκλους – να σκεφτούν πολύ απλά, με καθαρό μυαλό και συνετή εξέταση των πραγμάτων,  ποιοι λειτουργούν προσθετικά τα τελευταία χρόνια, για πόσο χρόνο ασκούν εξουσία και κάτω από ποιες συνθήκες, για να γίνουν δίκαιες συγκρίσεις.

Νομίζω ότι δεν θα θεωρηθεί εγωιστικό, να πούμε ότι έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα, σε πολλούς τομείς και κυρίως για τον πολίτη. Ζούμε σε μια εποχή όπου η κοινωνική κρίση εντείνεται. Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθεια των θεσμών και ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακόμη και η ζωή μας κινδύνευσε λόγω πανδημίας.

Παρόλα αυτά, έγιναν, γίνονται και εξελίσσονται πολλά έργα. «Ανοίξαμε» τεράστια θέματα της της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης ώστε ο Πύργος να προκαλεί το ενδιαφέρον πολιτών έξω από τα όριά του.

Είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες. Υλοποιούμε όλα τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης.

Πρέπει να είμαστε μ’ αυτούς που πάνε μπροστά. Όχι με οπισθοβαρείς δυνάμεις από το παρελθόν, αλλά με δυνάμεις που οδηγούν στο μέλλον. Με εκείνους που στηρίζουν την κοινωνία και είναι δίπλα στους πολίτες. Με εκείνους που έχουν κάνει με τη ζωή τους πράξη ότι «το χρήμα είναι μέσον προόδου και όχι αυτοσκοπός δικαίωσης»!

Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά καλύτερη για την κοινωνία και την οικονομία. Να τονίσω για άλλη μια φορά ότι κανένας σ’ αυτή την πόλη δεν είναι μόνος του. Είμαστε μαζί του όλες τις ημέρες, εμπράκτως.

Χρόνια πολλά

Καλή χρονιά σε όλους!