*Μία ακόμα ποιοτική εκδήλωση στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς από το Δήμο Πύργου

✅Το τραγούδι της «Δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ» που ακούστηκε από τα στόματα των μελών της γερμανικής νεανικής χορωδίας της Christophorus-Kantorei Altensteig, ήταν η κορυφαία στιγμή της ιδιαίτερα ποιοτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με την Ι.Μ. Ηλείας στον Άγιο Σπυρίδωνα την Κυριακή το απόγευμα και απόλαυσε πλήθος κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας του Νομού.

✅Μία ακόμα ξεχωριστή πρωτοβουλία στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς όπου παρουσιάστηκε εκκλησιαστική, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Γερμανία.

✅Ο Μητροπολίτης Ηλείας & Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του μίλησε για τη συμβολή τέτοιων εκδηλώσεων στην πνευματική καλλιέργεια των πολιτών και την πολιτισμική ανάπτυξη της περιοχής.

✅Ο Δήμαρχος κ. Καννής αφού καλωσόρισε την νεανική γερμανική ορχήστρα μίλησε για τους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής με την διοργάνωση τέτοιου υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων.

✅ Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πέρα από τα διεθνή και τα γερμανικά τραγούδια ακούστηκαν επίσης τα «τραίνα που φύγαν», η «άπονη ζωή» και ο «συρτός της Ρόδου», ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσε η σολίστ της χορωδίας Jeannette Bühler με την ερμηνεία δύο δημιουργιών του Σούμπερτ.