ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΩΝΤΑ ΚΥΡΙΑΖΉ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΙΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.

 Καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων

*Επιδιορθώθηκε ο αγωγός ύδρευσης στο Δημοτικό Στάδιο

Παρεμβάσεις αποκατάστασης της λειτουργικότητας των υποδομών των  αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου έχουν αρχίσει να υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιδιόρθωση του υπόγειου αγωγού ύδρευσης που είχε υποστεί βλάβη πριν μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να χάνονται μεγάλες ποσότητες νερού  την ημέρα. Επιπλέον, πέρα από την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο Δήμος από την κατάσταση αυτή,  είχαν αρχίσει να διαπιστώνονται και εμφανή φαινόμενα διάβρωσης των εδαφών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού κ Νώντας Κυριαζής σε συνεννόηση με την Πρόεδρο της ΔΕΥΠ κ Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου δρομολόγησαν την επιδιόρθωση του αγωγού.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Κυριαζής ήδη έχει προχωρήσει σε μία σειρά συναντήσεων  με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται τόσο στο Δημοτικό Στάδιο όσο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου κατά την διάρκεια των οποίων κατέγραψε ιεραρχικά τα προβλήματα που του έθεσαν.

Μάλιστα έχει ήδη προγραμματίσει την υλοποίηση μίας σειράς πρωτοβουλιών για την επίλυση των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων όπου καθημερινά αθλείται η νεολαία της πόλης μας.