ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

 

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 

 

      Με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να  εκφράσω τις βαθύτατες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν. 

       Η διαδικασία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειάς σας, αλλά δεν καθορίζει υποχρεωτικά το μέλλον σας. Η αναζήτηση των νέων ανθρώπων για επαγγελματική αποκατάσταση, δεν τελειώνει με μια πιθανή επιτυχία στις εξετάσεις. Πάντα να διερευνάτε και να στοχάζεστε τρόπους και μεθόδους διαρκούς εκπαίδευσης και μετέπειτα αποκατάστασης σύμφωνα με τα νέα πρότυπα . 

      Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες ας έχετε  δύναμη και διαύγεια για να αποδώσετε με το μέγιστο των δυνάμεών σας στην επίπονη αυτή μάχη  και ειδικά φέτος μέσω των αντίξοων συνθηκών  που δημιούργησε η  πανδημία  του covid -19 . 

       Ένα βήμα πριν την ενηλικίωσή σας, ας απολαύσετε  τις τελευταίες μαθητικές σας στιγμές και ας ονειρευτείτε ,σχεδιάσετε  και κυνηγήσετε το μέλλον σας που τώρα ανοίγεται μπροστά σας. 

      Καλή δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας για τη στήριξη που σας προσφέρουν, αλλά και στους καθηγητές  σας που τροφοδοτούν με ελπίδα τα όνειρά σας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  & Δια Βίου Μάθησης  

            & Πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Μονάδων                  

                                                                                           Β’βάθμιας   Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου

 

                                                                                                                  Δημήτριος Μεσσαλάς