τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου κ. Γαβριήλ Λιατσή σχετικά με το Κολυμβητήριο Πύργου

Δημιουργία: 01/15/2019 - 15:10

Ο κ. Λιατσής τόνισε: «Αρχές Νοεμβρίου του 2018 μαζί με τον κ. Σκαρτσιάρη και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Αθλητισμού υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση που αφορούσε το δημοτικό κολυμβητήριο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ψηφίσαμε τους όρους της διακήρυξης στο δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα (σ.σ χθες) υπογράψαμε την περίληψη της διακήρυξης του διαγωνισμού ο οποίος ξέρουμε, πλέον, πότε θα γίνει, οπότε έχουμε μια σταθερή αφετηρία για το πότε θα τελειώσει.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2019. Το έργο έχει προϋπολογισμό 257.000 ευρώ και έχει μεριμνήσει και ο κ. Αντιδήμαρχος και η Τεχνική Υπηρεσία να γίνει κι ένας συμπληρωματικός διαγωνισμός 150.000 ευρώ που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Είναι ένα έργο που εδώ και δέκα χρόνια βασανίζει την τοπική κοινωνία , στέλνει τα παιδιά της εκτός Πύργου. Όταν ρώτησα την Τεχνική υπηρεσία πότε ακριβώς θα παραδοθεί για χρήση, μου απάντησαν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Είναι ένα έργο που θα δούμε τον Απρίλιο να ξεκινά και επειδή δεν είναι σχετικά δύσκολο από Τεχνικής πλευράς, πιστεύω ότι θα το χαρεί υη νεολαία της πόλης μας. Το εξυπηρέτησε σωστά ο κ. Σκαρτσιάρης, που ανέβηκε και κατέβηκε πολλές φορές στην Αθήνα, όπως και η Τεχνική υπηρεσία που ανέλαβε τις μελέτες».

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου κ. Γαβριήλ Λιατσή σχετικά με το Κολυμβητήριο Πύργου | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.