τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Οι νέοι της Ωλένης, ποδηλατούν και μεταδίδουν το μήνυμα του εθελοντισμού

Δημιουργία: 09/10/2019 - 17:14

 

   Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου,  ο σύλλογος  εθελοντών αιμοδοτών Καράτουλα Ηλείας   ''ο Άγιος Δημήτριος'', διοργάνωσε ποδηλατοδρομία για τους μαθητές όλων των σχολείων του Καράτουλα  με τη συμμετοχή παιδιών από όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ωλένης. Συνολικά συμμετείχαν 49 παιδιά.

 Στον αγώνα και στις απονομές παραβρέθηκε  ο αντιδήμαρχος Πύργου ,Υπεύθυνος για τα δημοτικά διαμερίσματα κ.Νίκος Κοτσώνης.  

  Ο Σύλλογος  εθελοντών αιμοδοτών Καράτουλα  με την επωνυμία ''ο Άγιος Δημήτριος'' ιδρύθηκε το 2004  και μέχρι σήμερα προσφέρει ζωή σε όποιον συνάνθρωπο έχει ανάγκη. Αριθμεί πάνω από 100 μέλη και έχει συγκεντρώσει πάνω  από 500 φιάλες αίμα. Σκοπός και στόχος της ομάδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών, περισσότερων συνανθρώπων μας.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τον πρόεδρο Πάτερ Αθανάσιο Στεργιόπουλο, που αποτελεί την ψυχή του Συλλόγου, και έχει μέλη τους Απόστολο Διαμαντόπουλο, Ανδριάννα Τσαβλή, Νίκο Δογκάκη και Ηλία Στροφύλλα.  Υπεύθυνος Μητρώου Αιμοδοτών Γιάννης Πιερρόπουλος.

 

Οι νέοι της Ωλένης, ποδηλατούν και μεταδίδουν το μήνυμα του εθελοντισμού | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.