τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Συναυλία προς τιμη του Ηλείου συνθέτη Ηλία Ανδριοπουλου

Δημιουργία: 05/06/2019 - 19:35

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συναυλία που διοργανώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο θέατρο «Απόλλων» προς τιμήν του συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου.

Η συναυλία που διοργανώθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Πύργου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίησε το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας. Τραγούδια του Ηλείου Συνθέτη ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι τραγουδιστές Μανώλης Μητσιάς και Θεοδώρα Μπάκα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, κ. Διονύσιος Καλαματιανός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου, κ. Νικόλαος Λαϊνόπουλος, η Αντιδήμαρχος, κα. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στο τέλος της συναυλίας ο Ηλίας Ανδριόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή και τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού κ. Νικόλαο Λαϊνόπουλο για την πρωτοβουλία τους να διοργανωθεί για πρώτη φορά, όπως ο ίδιος τόνισε, συναυλία αφιερωμένη στο έργο του και στον ίδιο στην πόλη του Πύργου.

 

 

 

Συναυλία προς τιμη του Ηλείου συνθέτη Ηλία Ανδριοπουλου | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.