τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμή των Ιωάννη Μπαντούνα, Στυλιανού Λαϊνόπουλου και της ΑΟΛΑΠ για την προσφορά τους στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο Πύργου.

Δημιουργία: 05/06/2019 - 18:43

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 20.00 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο Πύργου η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΟΛΑΠ) δια του Προέδρου της κ. Μιχάλη Αποστολόπουλου, ο Πρωταθλητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2019 κ. Ιωάννης Μπαντούνας και ο Κυπελλούχος χώματος Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ 2019, κ. Στυλιανός Λαϊνόπουλος.

Ο Δήμος θα βραβεύσει τους παραπάνω οδηγούς ταχύτητας για τις μεγάλες επιτυχίες τους στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και την ΑΟΛΑΠ για τη συμβολή της στην ανάδειξη της πόλης του Πύργου και του νομού μας ως τόπου αθλητικού ενδιαφέροντος με προσέλκυση σωματείων και αθλητών από ολόκληρη τη χώρα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται κάθε χρόνο, όπως το Ολυμπιακό Ράλλυ που αποτελεί θεσμό και έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες του πρωταθλήματος.

 

Πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμή των Ιωάννη Μπαντούνα, Στυλιανού Λαϊνόπουλου και της ΑΟΛΑΠ για την προσφορά τους στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο Πύργου. | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.