τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Ο Δήμος Πύργου κοντά σε όλους τους δημότες σε μια ακόμα δύσκολη περίοδο

Δημιουργία: 11/09/2020 - 15:57
Από το Σάββατο 7/11 ξεκίνησε μια ακόμα δύσκολη, για δεύτερη φορά περίοδος, στην οποία όλες και όλοι πρέπει να επιδείξουμε σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή.
 
Η περιοχή μας δεν έχει τα κρούσματα άλλων νομών της χώρας και ο δήμος μας παραμένει πολύ χαμηλά στον δείκτη αυτό. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις, καλό πλύσιμο των χεριών και κυρίως προφυλάσσοντας τις ευπαθείς ομάδες μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση και να κερδίσουμε αυτή την μάχη.
 
Είναι σίγουρο ότι η κόπωση μας αγγίζει όλους, όπως και η αβεβαιότητα των επαγγελματιών καθώς πλήττονται για μια ακόμη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο.
 
Η πολιτεία οφείλει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, τόσο της στήριξης του συστήματος Υγείας, όσο και της βοήθειας προς κάθε πολίτη που πλήττεται οικονομικά.
 
Ο Δήμος Πύργου και οι υπηρεσίες του βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί ενώ ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ως ιατρός, είναι παρών και σε αυτή την δύσκολη περίοδο, δίπλα στους δημότες του Πύργου και των Κοινοτήτων.
 
Η δημοτική αρχή είναι παρούσα προκειμένου να συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.
Η υπευθυνότητα όλων μας θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση αυτής της κρίσης.
 
Τα τηλέφωνα και οι υπηρεσίες του δήμου είναι πάντα στην διάθεση των κατοίκων.
Ο Δήμος Πύργου κοντά σε όλους τους δημότες σε μια ακόμα δύσκολη περίοδο | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.