τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Levante Ferries κ.Γεώργιο Θεοδόση στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή

Δημιουργία: 12/31/2018 - 17:43

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Levante Ferries κ. Γ. Θεοδόση στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30-12-2018.

Δήλωση Δημάρχου: Είναι σημαντικό το ότι έρχεται με τα παιδιά του εδώ που έζησε εξηγώντας τους πως όσα φτιάχτηκαν είναι απόρροια μιας δύσκολης ζωής και μιας περιπέτειας. Από τα λίγα που ξέρω τον θαυμάζω και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που τον γνώρισα. θα κάνω ότι μπορώ για να συνδέσω την οικογένειά του με τον Πύργο. Η Ζάκυνθος και η Ηλεία από τους πανάρχαιους χρόνους είχαν και γεωγραφικό δέσιμο.

Δήλωση Προέδρου Levante Ferries: Ο Πύργος είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν μαθητής στο Μικτό Οικονομικό Γυμνάσιο Πύργου, έχω τελειώσει την Γ΄ Λυκείου στο τότε σχολείο Αρρένων, ενώ έχω πάει δημοτικό στο Κατάκολο. Η Ηλεία είναι σαν πατρίδα μου γιατί έχω ζήσει τα καλύτερά μου χρόνια εδώ. Έχω τρέξει στις παραλίες της Σπιάτζας και του Κατακόλου, έχω κάνει ποδήλατο στους δρόμους της Ηλείας. Έχω ζήσει πολύ έντονα τα καλύτερά μου χρόνια για αυτό θεωρώ ότι η Ηλεία είναι η Γή της Επαγγελίας και είστε τυχεροί που ζείτε εδώ.