τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Εκδήλωση φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Πύργου

Δημιουργία: 12/03/2018 - 18:06

Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικού ΄δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Πύργου που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού.

Η γιορτή που χαρακτηρίσθηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου,  ξεκίνησε με την εμφάνιση ξυλοπόδαρων και ζογκλέρ από την ακροβατική ομάδα «X-SALTIBAGOS» οι οποίοι πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα που  ενθουσίασε τα μικρά κυρίως παιδιά.

Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του δέντρου από τον Δήμαρχο Πύργου Γαβριήλ Λιατσή ο οποίος πλαισιωνόταν από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου κ. Νικόλαο Λαϊνόπουλο, καθώς και από τους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου που είχαν επιμεληθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα κ. Βασίλη Αθανασόπουλο  και κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου κ. Νικόλαος Λαϊνόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους. Όσον αφορά την εμφάνιση των δύο νέων παιδιών στην βραδιά φωταγώγησης Νικόχρηστο Λαμπαούνα και Κων/νο Προκόπη, είπε ότι πρόκειται για δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές οι οποίο «τόλμησαν» να κυνηγήσουν το όνειρό τους όπως και οι ίδιοι έχουν πει και να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και τον τόπο μας.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πύργου βλέποντας τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών, είπε ότι «θέλω να βλέπω χαμόγελα στην πόλη μας» και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους που τον πλαισίωναν για την σκληρή δουλειά τους στα πρόσωπα των οποίων ευχαρίστησε όλο το εργατικό δυναμικό που πασχίζει τα μέγιστα για την κάλυψη των  καθημερινών αναγκών του τόπου μας.