τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Εκδήλωση στο θεματικό πάρκο Ξυστρή "Εθισμός και κίνδυνοι στο διαδίκτυο"

Δημιουργία: 12/13/2018 - 15:26

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΙΑΤΣΗ

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης, που είναι και άτυπα εγκαίνια, διότι είναι πολύ σημαντικό που η αστυνομία ανοίγεται στην κοινωνία και ξεκινά από τα μικρά παιδιά. Πρέπει να γίνει αντίσταση στη δικτατορία των υπολογιστών, γιατί είναι η δικτατορία της γνώσης των ολίγων και μπορεί να κάνει κουμάντο χωρίς πολέμους και παραδοσιακές μεθόδους.

Παράλληλα, ευχαριστώ για την παρουσία του σήμερα εδώ τον κ. Παρασκευόπουλο, γιατί πριν από πολλά χρόνια , μια βροχερή βραδιά που ήμουν άρρωστος, μου τηλεφώνησε να παραστώ σε ανάλογη εκδήλωση στην ανατολική πλευρά της πόλης για ένα έργο που ξεκίνησε επί των ημερών μου και που τελείωσε επί των ημερών του. Του είχα πει τότε ότι μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να τον καλέσω σε ανάλογη εκδήλωση και ευτύχησα να μπορώ να κάνω το ίδιο. Τον ευχαριστώ διπλά γιατί περνάμε έναν πολιτικό πολιτισμό που τον έχει ανάγκη ο τόπος και ίσως βάζουμε τέρμα σε μια διαδικασία που αρκετά κράτησε στον τόπο μας.

Είναι ένα σπουδαίο έργο. Τα έργα επιβεβαιώνονται από τη χρήση τους. Το ότι θα επισκεφθούν το χώρο 600 παιδιά, γονείς και κηδεμόνες, θα μάθουν ότι υπάρχει ο χώρος, δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Περιφέρεια για την απόλυτη προσοχή που έδειξε σε αυτό το έργο.