τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Γρήγορο ιντερνετ στις Τοπικές Κοινότητες Αλφειούσας, Κατακόλου και Αγ. Ανδρέα

Δημιουργία: 09/18/2018 - 15:32

 

Υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής για γρήγορο Internet στο Δήμο Πύργου.  Συνεργεία του ΟΤΕ και των υπηρεσιών του Δήμου εργάζονται στην περιοχή του Κορακοχωρίου Αγίου Ανδρέα και Κατακόλου καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου Κατακόλου, περιοχές όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα και  μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ήδη και σε άλλες περιοχές προχωρά η υλοποίησή του, όπως στην Αλφειούσα και Επιτάλιο καθώς και σε πλήθος οδών του Πύργου όπως Κουντουριώτη, Κοκκίνου, Παπαφλέσσα, Ελ.Στρατιώτου, Ζαϊμη, Αταλίας και Γιαννιτσών . Με το συγκεκριμένο έργο θα επιλυθούν τα προβλήματα πρόσβασης σε υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που θα βοηθήσει τον τουρισμό της περιοχής.

Ο Δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα έργο ποιότητας, που ουσιαστικά δεν αναγνωρίζεται εύκολα διότι δεν είναι ορατό αλλά η σημασία του είναι πολύ μεγάλη. Το έργο αυτό το είχαμε σχεδιάσει το 2006 με τον συνεργάτη μου και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μιχαλακόπουλο, καθηγητή Φυσικής προκειμένου να έχουν όλοι οι πολίτες του Δήμου και οι επισκέπτες του, γρήγορη και άμεση πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω οπτικών ινών».

 

Γρήγορο ιντερνετ στις Τοπικές Κοινότητες Αλφειούσας, Κατακόλου και Αγ. Ανδρέα | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.