Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου».

    Την Πέμπτη 29/3/2018, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου».

Η σύμβαση φορά την ριζική ανάπλαση του κυκλικού κόμβου και των πεζοδρομίων γύρω από αυτόν, με την τοποθέτηση ιστών φωτισμού και σπότ με λαμπτήρες led, την δημιουργία παρτεριών και την φύτευση καλλωπιστικών θάμνων  με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Επιπλέον θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός πίνακας υψηλής ανάλυσης συστήματος μετάδοσης μηνυμάτων, τα οποία θα έχουν σχέση με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν τον Δήμο πχ ανακύκλωση.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν η  Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σοφία Γούργουρα και ο Προϊστάμενος  του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Άγγελος Τσίκας.

Δήλωση Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή: «Πρόκειται για ένα έργο εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και χαίρομαι ιδιαίτερα και συγχαίρω και τους δυο συνεργάτες μου, γιατί είναι η αρχή της υπογραφής πολλών νέων συμβάσεων που έχουν σχέση με έργα που έχω υποσχεθεί και θα γίνουν πραγματικότητα»