Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου

 

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΛΔΗΣ

Λιμάνι Κατακόλου

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Έναρξη: 21.00

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στο Κατάκολο, για μια αξέχαστη συναυλία στο Λιμάνι.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη»,«Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου»έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θύμιος Παπαδόπουλος– πνευστά, Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν,Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο,

Πασχάλης Κολέντσης& Ηλίας Καρούμπαλης – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music.

Η διοργάνωση της συναυλίας γίνεται από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. στο Λιμάνι Κατακόλου (Προβλήτας 1).