Συνάντηση Δημάρχου με την Μικτή Χορωδία Πύργου

Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή με την Πρόεδρο και τα μέλη της μικτής χορωδίας Πύργου πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα στο γραφείο Δημάρχου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιατσής, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έχουμε πει ότι από εδώ και πέρα θα το πάμε γρήγορα, γρήγορα στον πολιτισμό, γρήγορα στα έργα, γρήγορα σε λύσεις προβλημάτων που είχαν βαλτώσει. Κάναμε μια καλή κουβέντα με το προεδρείο της χορωδίας.

Κυρία Πρόεδρε πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση που υπάρχει από το Δήμο και να συζητήσουμε και για το κτίριο της ΣΠΚ.

Ο Δήμος ξεπέρασε τα δύσκολα, και σας λέω ότι θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μας για να σας στηρίξουμε ώστε να καταφέρουμε να ζωντανέψουμε το κτίριο της ΣΠΚ».

Η Πρόεδρος της Μικτής Χορωδίας Πύργου κα Γιάννα  Τζουανοπούλου, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την παραχώρηση που τους πρότεινε τονίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν στέγη ενώ ευχήθηκε  η Μικτή Χορωδία να κάνει χορωδιακές συναντήσεις και στον Πύργο και όχι μόνο στο Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Ο κ. Γαβριλιάδης πρόσθεσε ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να περατώσουν το κτίριο ΣΠΚ ώστε να γίνει στολίδι της χορωδίας αλλά και του Πύργου γενικότερα.

 Ο κ. Μαλλιόπουλος εξέφρασε την χαρά τους για την πρόταση του Δημάρχου. «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που μας άκουσε αλλά και για την πρόταση που μας έκανε, να αποκτήσουμε στέγη για να παράγουμε πολιτισμό και να διαφημίζουμε την πόλη μας. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».