Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Αβραμόπουλου

Την Δευτέρα 19-3-18 πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αβραμόπουλου Δημήτριου του Συνδυασμού «Σύγχρονος Πύργος Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση», στην θέση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταθόπουλου Παναγιώτη.

Δήλωση Δημάρχου Πύργου Γαβριήλ Λιατσή:

«Ο Δημήτρης θα είναι ένας πολύ χρήσιμος δημοτικός σύμβουλος σε μια κρίσιμη περίοδο για την πόλη μας. Απαλλαγμένη από το πρόβλημα των απορριμμάτων, έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σειρά από σπουδαία έργα και να υποδεχθεί εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες τουρίστες που θα την αναγεννήσουν οικονομικά.

Πέρα από δημοτικός σύμβουλος, αφού κουβεντιάσω μαζί του, θα αναλάβει και συγκεκριμένες αρμοδιότητες διότι υπάρχουν πράγματα που κατέχει κι εμείς θέλουμε να κάνουμε όμορφοι το ιστορικό κέντρο της πόλης. Είμαι σίγουρος πως ότι αναλάβει θα το κάνει με αγάπη και μεράκι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον απελθόντα δημοτικό σύμβουλο, τον κ. Σταθόπουλο, και να πω ότι, επειδή ασχολείται με το ποδόσφαιρο, οι αγώνες τελειώνουν στο 90` κι αφού σφυρίξει ο διαιτητής. Η παρούσα δημοτική αρχή έχει να δώσει μέχρι το τέλος της θητείας της εκείνα που υποσχέθηκε στο κόσμο κι εκείνα που ονειρεύτηκε ο κόσμος. Τον θεωρούμε φίλο, εκλεκτό, και συνάμα θεωρούμε ότι υπάρχει χρόνος για να επαληθεύσουμε τις προσδοκίες του κ. Σταθόπουλου και θα χαρούμε όταν και ο ίδιος το πιστοποιήσει αργότερα»

Δήλωση νέου δημοτικού συμβούλου Δημητρίου Αβραμόπουλου:

«Με τον δήμαρχο έχουμε χρόνια φιλία. Είμαι ακέραιος σαν χαρακτήρας και λίγο απόλυτος και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αν γίνουν τα πράγματα όπως κι εγώ υποστηρίζω».