Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου Πύργου
Την Δευτέρα 12/11/2018 ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής ανέθεσε στον φιλόλογο κ. Σωκράτη Μάσσια καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την ολοκλήρωση και εύρυθμη λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής που βρίσκεται στον Ανθόπυργο καθώς και για την ανάπλαση του λοιπού χώρου σε πάρκο αναψυχής.
 

Δηλώσεις Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή:

«Ο ορισμός του κ. Μάσσια ως άμισθου συμβούλου για θέματα που έχουν σχέση με την επαναλειτουργία του κυκλοφοριακού πάρκου, αλλά και του περιβάλλοντος  χώρου σε πάρκο αναψυχής δικαιολογείται απολύτως, γιατί είναι μόνιμα εγκατεστημένος σε αυτή την περιοχή και  έχει να δώσει πολλά στην περιοχή για να αναβαθμιστεί. Δεν είναι εύκολο να επαναλειτουργήσει το πάρκο, όμως ο κ. Μάσσιας έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό. Η παρουσία του για τον Ανθόπυργο είναι κάτι το εξαιρετικό, το αναγνωρίζουν όλοι και βελτιώνει τις συνθήκες ζωής των κατοίκων εκεί. Θα συνεργαστώ μαζί του για να πραγματοποιήσουμε αυτά που έχουμε συζητήσει».

Δηλώσεις κ. Σωκράτη Μάσσια:

«Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο του Πύργου για τους δύο στόχους που έχει βάλει για την περιοχή του Ανθόπυργου, την επαναλειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, ένα πολύ σπουδαίο έργο που θα βοηθήσει ώστε χιλιάδες μαθητές να εκπαιδεύονται και  μεθαύριο, ως πολίτες, να κυκλοφορούν σωστά στους δρόμους. Ο δεύτερος στόχος είναι ότι η περιοχή στερείται ενός πάρκου αναψυχής και ο Δήμαρχος μου έδωσε θάρρος και έμπνευση ώστε να προχωρήσει η ιδέα αυτή και μικροί και μεγάλοι να έχουν ένα χώρο χαράς και ξεκούρασης στη διάθεσή τους. Είμαι εκπαιδευτικός και με την έννοια αυτή αναλαμβάνω αυτό το έργο και υπόσχομαι στο Δήμαρχο ότι θα το φέρουμε εις πέρας με τη βοήθειά του».