«Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του Δήμου Πύργου»

Χάρης Αντύπας Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ : Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πύργου, λειτουργώντας το Εργαστήρι Ζωγραφικής με την συνδρομή του Δήμου Πύργου, μετά την πετυχημένη πορεία του πρώτου έτους λειτουργίας του, προσφέρει δωρεάν στους δημότες, για άλλη μια χρονιά, τον άρτια διαμορφωμένο χώρο του, όπου εκεί καθημερινά θα μπορούν να επικοινωνούν, να εκφράζονται , να πειραματίζονται και να δημιουργούν μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής.

Θα λειτουργήσουν τμήματα ζωγραφικής για ενήλικες και για παιδιά Δημοτικού (από 10 ετών), Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1η Οκτωβρίου 2018 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, γραφείο του Πολιτιστικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, 1ος όροφος αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ezdpyrgou@1489.syzefxis.gov.gr.

Η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ζωγραφικής κ. Αδαμαντία Τσακανίκα θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις εγγραφής και θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων, καθημερινά σε ώρες λειτουργίας γραφείου.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει από 1η Νοεμβρίου 2018.

Νικόλαος  Λαϊνόπουλος Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Π.Π. : Η δημιουργία του εργαστηρίου ζωγραφικής ανήκε πάντοτε στους πρωταρχικούς σκοπούς του Δημάρχου και η υλοποίηση αυτού πριν ένα χρόνο πραγματικά αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί πηγή έκφρασης και δημιουργίας μικρών και μεγάλων, αφού τα μέλη του καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου στους σκοπούς του οποίου ανήκει η προαγωγή κάθε μορφής τέχνης, θα στηρίζει και θα ενισχύει το εργαστήρι ζωγραφικής προκειμένου να προβληθεί το ήδη σπουδαίο έργο που επιτελείται σε αυτό, να προβληθεί δηλαδή η δημιουργία των μελών του και να αναδειχθεί το έργο τους.