Δήμος Πύργου : Αγνόησαν επιδεικτικά τον Πύργο  Το Νοσοκομείο Ηλείας το ξέχασαν ?

 

  Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια, από το Υπουργείο Υγείας,  η προκήρυξη για τις θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.  Για μία ακόμα φόρα το Νοσοκομείο του Πύργου…είναι εκτός πλάνου !!!

  Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δήλωσε για το σοβαρό ζήτημα του Νοσοκομείου της πόλης:  « Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις»  ήρθε η απάντηση από το Υπουργείο Υγείας για την προκήρυξη μονίμων θέσεων – μιλάμε για μόνιμους και όχι για επικουρικούς (μηδενικό ενδιαφέρον για ετήσιες συμβάσεις) – έρχεται η 6η Υγειονομική Περιφέρεια και προκηρύσσει 25 θέσεις …  και καμία στο Νοσοκομείο Πύργου.  Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση των πολλών σιωπούντων, γονικλινών και άλλων.. απέναντι στη κεντρική εξουσία. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν !! Εμείς θα δείξουμε ποιοι είναι οι μόνιμα σιωπηλοί, αυτοί που δεν μιλάνε , αυτοί που δεν διεκδικούν , αλλά ούτε στο παρελθόν διεκδίκησαν ποτέ.

  Μόνο η παρούσα δημοτική αρχή, τα τελευταία 20 χρόνια έχει θέσει τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση και καμία εγγραφή στα πρακτικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα, για τους πολίτες του Πύργου. Ορισμένοι όψιμα θεώρησαν πως είμαστε Υπουργοί  Υγείας…  εμείς είμαστε ο Δήμος Πύργου, που πασχίζει για μία καλύτερη υγεία για το πολίτη και το λαό της περιοχής.  Αυτή η κατανομή ιατρών μονίμων θέσεων, στα Νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ είναι πρόκληση και αποτελεί προσβολή για την Ηλεία.  Καμία θέση μόνιμου γιατρού και αγνοούν, το ότι η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου είναι κλειστή… και εφημερεύει χωρίς Παθολόγους.

Τι άλλο να πούμε ?

 Καλούμε άμεσα, συγκέντρωση όλων των φορέων στο Δήμο Πύργου και θα καταγράψουμε όλους τους παρόντες, τους απόντες.  Θα διαπιστώσουμε, ποιοι είναι αυτοί, που υπονομεύουν τη λειτουργία ενός μεγάλου Νοσοκομείου στο Πύργο.»