Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

 

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής υπέγραψε την Δευτέρα  29/10/2018 την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών και του προσωπικού του ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έως 31/08/2019.
 
Όσον αφορά το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών πρόκειται  για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων όπως Νηπιαγωγοί, Βρεφονηπιοκόμοι, Βοηθοί Βρεφοκόμων, προσωπικό καθαριότητας, και μαγείρων.
 
Όσον αφορά το προσωπικό του ΚΔΑΠ πρόκειται  για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων όπως Νηπιαγωγοί, Θεατρολόγος, Γυμναστής, και προσωπικό καθαριότητας.
 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Καλό θα ήταν να μην έχουμε ανανεώσεις αλλά μόνιμες λύσεις. Κάποτε η Πολιτεία θα πρέπει να καταλάβει ότι κάποιες δομές που υπάρχουν στο δήμο ή είναι απαραίτητες ή δεν είναι. Το ΚΔΑΠ  είναι σούπερ απαραίτητη δομή και χαίρομαι που υπέγραψα την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων για ένα χρόνο ακόμα αλλά ο χρόνος λήγει μέσα στα όρια της θητείας μου οπότε δεσμεύομαι ότι θα υπογράψω και την επόμενη ανανέωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΖΑΓΚΛΗ

Ο δήμος έχει αναλάβει πλήρως τη λειτουργία του ΚΔΑΠ, με νέες συνθήκες, μετά τη μεταβίβαση από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και με την εγγύηση ότι η λειτουργία του και αυτή τη χρονιά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΜΠΟΜΠΟΡΗ

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη και την υπομονή τους για κάτι που βρισκόταν στο μηδέν κι έφτασε στο 100%. Ευχαριστώ επίσης και τον κ .Λιατσή για την εμπιστοσύνη του.