ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

To φετινό καλοκαίρι προσπαθήσαμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την διενέργεια εκδηλώσεων στην περιοχή μας παρότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα της τελευταίας στιγμής εξαιτίας νέων απαγορεύσεων.

Δυστυχώς στην παρούσα περίοδο έχουμε νέα έξαρση των κρουσμάτων του Covid19 τόσο πανελλαδικά όσο και στον νομό μας. Προκειμένου να προασπίσουμε την δημόσια υγεία κατόπιν οδηγιών και των αρμόδιων Υπουργείων, οφείλουμε ως δήμος Πύργου και ως Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου να αναστείλουμε οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις, τους επαγγελματίες της πόλης, τους καλλιτέχνες και τα γραφεία παραγωγής.

Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού. Ως εκ τούτουμε γνώμονα την ασφάλεια και δείχνοντας υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας, θα προβούμε στην ακύρωση της συναυλίας του Λάκη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Φάμελου στις 22.8.2020 καθώς και την μεγάλη συναυλία προς τιμή του συμπατριώτη μας Γιάννη Τζουανόπουλου με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.