Αλλάζει όψη η παραλία - Ξεκίνησε ο καθαρισμός της ακτής στο Κατάκολο

 

    Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και στα πλαίσια της αναβάθμισης των παραλιακών περιοχών, ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης της παραλίας Κατακόλου, ξεκινώντας από το σημείο δίπλα στη Μαρίνα Κατακόλου.   

  Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, επισκέφθηκε το πρωί το σημείο των εργασιών και ενημερώθηκε  για το καθαρισμό και την διαμόρφωση των ακτών, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παραλιακών περιοχών.  

  «Οι εργασίες είναι απαραίτητες και επιτακτικές, δεδομένου της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου και της χρησιμοποίησης των παραλιών από τους παραθεριστές και λουόμενους. Πρέπει να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο το λιμάνι της πόλης μας, με την μοναδική γοητεία και το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Άλλωστε εκτός των άλλων, η φετινή σεζόν, λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών και της στροφής των Ελλήνων στον εσωτερικό τουρισμό ,το Κατάκολο έχει τη μοναδική ευκαιρία να αναδείξει την ομορφιά του, σε κάθε επισκέπτη. Στην ίδια λογική  βρίσκεται και ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής, παρέχοντας δελεαστικές τιμές και προσφορές κάνοντας ξανά  το Κατάκολο προορισμό.»  δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Πύργου.

    Οι απαραίτητες εργασίες πραγματοποιούνται με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου και την έγκριση των αρμοδίων Λιμενικών Αρχών.