τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Παρακολούθηση εξέλιξης εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου

Δημιουργία: 08/31/2016 - 15:24

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΙΑΤΣΗ

Την Τρίτη 30/8/2016 ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Δ/ντή της ΔΕΥΑΠ κ. Τ. Βασιλόπουλο επισκέφτηκε το Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που γίνονται σε αυτό.

Δηλώσεις Δημάρχου

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στο Στάδιο και από τους μονίμους υπαλλήλους, αλλά και από την συνεργασία που είχαμε με την ΔΕΥΑΠ και από τον κ. Ανδριόλα που έδωσε την δυνατότητα στον Τεχν. Δ/ντή της ΔΕΥΑΠ να βοηθήσει.

Τελειώνουμε λεπτομέρειες στο Στάδιο, για να μπορεί να είναι έτοιμο όταν το χρειαστεί ο Πανηλειακός για να παίξει.

Παρά τις δυσκολίες που έχουμε, έχοντας μακρά θητεία σε αυτό το χώρο, ξέρω τις ανάγκες του και οι φίλαθλοι θα δουν μια άλλη εικόνα.

Παράλληλα μικρολεπτομέρειες που έχουν ουσία είναι, ότι σηκώσαμε πάνω τα στέγαστρα που έχουν σχέση με τις ομάδες και τους διαιτητές, καθαρίσαμε τον χώρο που είχα φτιάξει παλιά, για να είναι χώρος πρασίνου, απομακρύναμε ότι περιττό ήταν μέσα στο Στάδιο.

Πάρθηκε απόφαση δίπλα στα αποδυτήρια των διαιτητών, να γίνει και ένα ιατρείο. Εκεί θα ζητήσουμε και την συνδρομή του Διοικητή του Νοσοκομείου, γιατί έρχονται τόσοι άνθρωποι και συμβαίνουν πολλά στα γήπεδα και θέλουμε να υπάρχει τρόπος άμεσης αντιμετώπισης.

Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα αντιληφθούν ότι μέσα σε δύσκολους καιρούς κάνουμε δύσκολες προσπάθειες.

Το κυριότερο είναι ότι το χορτάρι αποκαταστάθηκε εκεί που είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα. Με την απομάκρυνση των σκουπιδιών που υπολογίζω  να γίνει σε λίγες μέρες θα έχουμε διαφορετικό στάδιο και διαφορετική εικόνα.

Αν βοηθήσει και το Υπουργείο Αθλητισμού θα αντικαταστήσουμε και τα καθίσματα.

Αν δε βοηθήσει, τότε εκ των ενόντων θα αλλάξουμε χίλια (1000) καθίσματα για να μπορεί ο κόσμος να κάθεται με άνεση και θα καταλάβουν  όλοι ότι το βλέπουμε σαν να είναι κάτι δικό μας, γιατί πραγματικά αυτή η πόλη ανήκει σε όλους τους πολίτες.»

Παρακολούθηση εξέλιξης εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.