τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dpyrgou[at]yahoo.gr    

Επικαιρότητα

Επαναλειτουργία Κυκλοφοριακού Πάρκου Αγωγής

Δημιουργία: 09/21/2018 - 18:53

 

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς από τα αρμόδια συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου οι εργασίες καθαρισμού του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και του περιβάλλοντος χώρου του, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να υποδεχθεί μαθητές Σχολείων του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και έχει φιλοξενήσει χιλιάδες μαθητές που εφαρμόζουν στην πράξη τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής.

Γρήγορο ιντερνετ στις Τοπικές Κοινότητες Αλφειούσας, Κατακόλου και Αγ. Ανδρέα

Δημιουργία: 09/18/2018 - 15:32

 

Υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής για γρήγορο Internet στο Δήμο Πύργου.  Συνεργεία του ΟΤΕ και των υπηρεσιών του Δήμου εργάζονται στην περιοχή του Κορακοχωρίου Αγίου Ανδρέα και Κατακόλου καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου Κατακόλου, περιοχές όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα και  μεγάλη επισκεψιμότητα.

Επίσκεψη Συλλόγου Γυναικών Γρανιτσεΐκων στο Δήμαρχο

Δημιουργία: 08/31/2018 - 13:32

 

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή πραγματοποίησε  ο Σύλλογος Γυναικών Γρανιτσείκων. Ο Δήμαρχος κ. Γαβρ. Λιατσής εξήρε το πλούσιο έργο που έχει ο δραστήριος Σύλλογος και συνεχάρη για την εκλογή της την  νέα Πρόεδρο του Συλλόγου κα  Ιωάννα Κοκκίνου.

Σελίδες